The Real Signals A very successful last week

Best Binary Options Brokers 2020:
  • Binarium
    Binarium

    The Best Binary Options Broker 2020!
    Perfect For Beginners and Middle-Leveled Traders!
    Free Demo Account!
    Free Trading Education!
    Get Your Sign-Up Bonus Now!

  • Binomo
    Binomo

    Good Broker For Experienced Traders!

Contents

Прочитайте приведенный ниже текст. Преобразуйте слова, напечатанные заглавными буквами в конце строк, обозначенных номерами 18-26, так, чтобы они грамматически соответствовали содержанию текста. Заполните пропуски полученными словами. Каждый пропуск соответствует отдельному заданию 18-26. Last week my children suggested we should have a weekend break. After a few minutes on my computer I was able to book flightsand a hotel, then print out airline tickets and a hotel voucher. 18 Everything in less than half an hour. Nothing__________________ surprising about that, you might say. 19 But then I suddenly remembered how things _____________ when I was a child. 20 If my parents wanted to go away they______________ use the Internet – because there was no Internet. 21 They ____________________ to phone a travel agent or drive into town and go to a travel agency. It’s the same thing with phones. 22 Once when I was a teenager I ______________ out with my friends and missed the last bus home. 23 Of course, none of_________________ had a mobile phone. 24 So we went hours ____________________ for a phone box so we could call for a taxi. Eventually, we managed to find one, but by then it was two in the morning. In those days mobile phones were an expensive luxury. Even if you had one, you were only able to use it in big cities because there was no signal in the countryside. 25 And they were huge – not much_______________ than a home brick. 26 I’m sure that in the future we____________________able to make them small enough to wear as a ring. DO BE NOT/CAN HAVE GO WE SEARCH SMALL BE

18 was done
19 were
20 couldn`t
21 had
22 went
23 us
24 searching
25 smaller
26 will be

PRE INTERMEDIATE -TEST 13

Present Perfect
– Present Perfect Continuous
– Past Simple
– Vocabulary
1. How long _____ in Paris?
A) do you live
B) are you living
C) have you been living
D) you live

2. Anna _____ a good job.
A) finds
B) has found
C) founded
D) has been finding

3. Pete and I _____ for over six month.
A) are gone
B) have gone out
C) went out
D) have been going out

4. I _____ a new flat a few months ago.
A) bought
B) have been buying
C) have bought
D) buy

5. How long _____ your car?
A) have you had
B) you have
C) are you have
D) have you been having

6. Tom _____ as a postman for the past month.
A) has worked
B) worked
C) works
D) has been working

7. I _____ an essay all day.
A) write
B) have been written
C) am writing
D) have been writing

8. I _____ six pages.
A) am written
B) have been writing
C) have written
D) write

9. “Are you going out?”
“_____. I don’t know yet.”
A) Carefully
B) Possibly
C) Mainly
D) Nearly

10. The exam was _____ difficult. I couldn’t do any of it.
A) fluently
B) seriously
C) exactly
D) real

11. “How old are you?”
“I’m _____ eight. It’s my birthday next week.”
A) possibly
B) fluently
C) nearly
D) exactly

Best Binary Options Brokers 2020:
  • Binarium
    Binarium

    The Best Binary Options Broker 2020!
    Perfect For Beginners and Middle-Leveled Traders!
    Free Demo Account!
    Free Trading Education!
    Get Your Sign-Up Bonus Now!

  • Binomo
    Binomo

    Good Broker For Experienced Traders!

12. I travel a lot in my job, _____ to Europe.
A) exactly
B) nearly
C) really
D) mainly

13. Sorry I’m late. _____ for a long time?
A) Did you wait
B) Have you waited
C) Have you been waiting
D) Did you wait

14. The streets are wet. _____?
A) Was it raining
B) Has it been raining
C) Has it rained
D) Did it rain

15. I’m hot because I _____!
A) have run
B) run
C) have been running
D) am run

16. I _____ my finger! It really hurts.
A) cut
B) cutted
C) have cut
D) have been cutting

17. _____ Paul Simon’s latest record?
A) Have you heard
B) Have you been hearing
C) Did you hear
D) Are you heard

18. She’s tired because she _____ all day.
A) shopped
B) shops
C) has been shopping
D) has shopped

19. Sorry. I _____ one of your glasses.
A) have broken
B) broke
C) break
D) have been breaking

20. How long _____ this book?
A) do you read
B) are you reading
C) have you been reading
D) have you read

21. They _____ here for three years.
A) lives
B) are living
C) live
D) have been living

22. I _____ the living room, but I haven’t finished yet.
A) have painted
B) paint
C) painted
D) have been painting

23. I _____ my wallet. Where did I last put it?
A) lost
B) have lost
C) have been losing
D) lose

24. Look what Pat _____ me for my birthday! A bike!
A) gave
B) have been giving
C) gives
D) has given
25. There’s my wallet! I _____ for it for ages.
A) have been looking
B) looked
C) have looked
D) look
……………………
We __(26)__ in our new house for several months. Since we __(27)__in, we __(28)__ very busy. Everyone __(29)__ to get the house ready. So far we __(30)__ the living room and the kitchen. Soon after we arrived the central heating __(31)__ down, so we __(32)__ to spend a lot of money to repair it. We __(33)__ gardening very much, but we __(34)__ time to do anything in the garden yet. And it __(35)__ very heavily recently, so we’ll just wait till the weather gets better.

26.
A) lives
B) lived
C) have lived
D) have been living

27.
A) have moved
B) moved
C) have been moving
D) are moving

28.
A) are
B) have been being
C) were
D) have been

29.
A) has been helping
B) has helped
C) helps
D) helped

30.
A) decorated
B) decorate
C) have decorated
D) have decorating

31.
A) have broken
B) broke
C) breaks
D) are breaking

32.
A) have been having
B) have
C) had
D) have had

33.
A) are liking
B) liked
C) have liked
D) like

34.
A) don’t have
B) haven’t had
C) had not
D) aren’t having

35.
A) is raining
B) rained
C) have been raining
D) has rained

36. “Can I speak to Mr. Thompson, please?”
“I’m afraid he’s just _____ out of the office.”
A) been
B) has
C) gone
D) *
37. I _____ to most countries in Europe, but I’ve never _____ to Russia.
A) was / gone
B) have gone / been
C) have been / been
D) went / gone
38. _____ me that you’ll always tell the truth.
A) Advise
B) Waste
C) Promise
D) Invent

39. He was taken to hospital by ambulance, but he was _____ on arrival.
A) mad
B) dead
C) alive
D) various

40. I love the _____ and quite of the countryside.
A) peace
B) feeling
C) comfort
D) wealth

41. I saw a(n) _____ for a job as a waiter.
A) invention
B) mystery
C) waste
D) advertisement

42. The sofa was so ______ that I felt asleep.
A) successful
B) comfortable
C) honest
D) comforting

43. I gave the police a(n) _____ of the man who attacked me.
A) beauty
B) describing
C) advice
D) description
44. I had a few problems, but Bob gave me some good _____.
A) advice
B) promises
C) inventions
D) *

45. I was sitting at home when suddenly I had a funny _____ that I
wasn’t alone.
A) belief
B) government
C) mystery
D) feeling

46. I used to speak French _____, but I’ve forgotten it now.
A) successfully
B) fluently
C) honestly
D) carefully

47. Please drive _____. The roads are so dangerous.
A) carefully
B) seriously
C) comfortably
D) wealthy

48. I have _____ £5.17 until the end of the week.
A) exactly
B) suddenly
C) peacefully
D) really

49. There was an accident, but fortunately no one was _____ injured.
A) mainly
B) seriously
B) possibly
D) exactly
50. “Where does their money come from?”
“They have a very _____ business.”
A) wealthy
B) comfortable
C) successful
D) various

PRE-INTERMEDIATE Test: 13

1-C 2-B 3-D 4-A 5-A 6-D 7-D 8-C

9-B 10-B 11-C 12-D 13-C 14-B 15-C 16-C

17-A 18-C 19-A 20-D 21-D 22-D 23-B 24-D

25-A 26-D 27-B 28-D 29-A 30-C 31-B 32-C

33-D 34-B 35-D 36-C 37-C 38-C 39-B 40-A

41-D 42-B 43-D 44-A 45-D 46-B 47-A 48-A

Вариант 10

Раздел 1. Аудирование

Вы услышите 6 высказываний. Установите соответствие между высказываниями каждого говорящего A—F и утверждениями, данными в списке 1—7. Используйте каждую букву, обозначающую утверждение, только один раз. В задании есть одно лишнее утверждение. Вы услышите запись дважды. Занесите свои ответы в поле справа.

Нажмите , чтобы прослушать запись

1. Not having to visit doctors is being somewhat healthy.

2. It’s important to reduce stress to be healthy.

3. To be healthy, you have to be thin.

4. To look healthy is not to be healthy.

5. To be in good health one needs to be active.

6. To be healthy one needs to use cosmetics.

7. To stay healthy you need a balance of mind and body.

Вы услышите диалог. Определите, какие из приведенных утверждений A—G соответствуют содержанию текста (1 — True), какие не соответствуют (2 — False) и о чем в тексте не сказано, то есть на основании текста нельзя дать ни положительного, ни отрицательного ответа (3 — Not stated). Вы услышите запись дважды.

Нажмите , чтобы прослушать запись

A. Mike has been ill for a month.

B. Mike’s classmates have paid him long visits.

C. Mike loves watching TV.

D. Mike found a very interesting program on TV.

E. Jane had an easy day at school.

F. Mike enjoys watching informative programs.

G. Jane doesn’t agree to watch a quiz show on TV.

Вы услышите интервью. В заданиях 3—9 выберите цифру 1, 2 или 3, соответствующую выбранному Вами варианту ответа. Вы услышите запись дважды.

Нажмите , чтобы прослушать запись

The progress in the development of the English language was connected with .

1. Shakespeare’s death.

2. discovering America.

3. settling in the New World.

Why did American colonists borrow words from natives for geographical names.

1. They were easy to pronounce.

2. It helped to communicate with natives.

3. They found it handy and useful.

How did the English language grow in colonial times?

1. It spread among natives.

2. It gained words from local languages.

3. It became the mother tongue for colonies.

Which of the following is TRUE about the English word “dog”?

1. It has a less popular synonym.

2. Its origins are very interesting.

3. It came from an African colony.

What, according to Sally, is one of the ways for new words to appear in English?

1. Putting words together.

2. Expansion of meanings of borrowed words.

3. Shortening of existing words.

What does Sally Smith say about the word “radar”?

1. No one knows where the word came from.

2. lt’s an acronym.

3. It’s а borrowed foreign word.

Why is it difficult to count the exact number of English words?

1. Many of them have several meanings.

2. No one counts scientific words.

3. New words appear every day.

Раздел 2. Чтение

1. Women doing men’s jobs

2. Holidays – the best time to visit

3. Ideal to grow a man

4. A costume for a mythic sea creature

5. The best profession for a lady

6. A festival to a season

7. Words for all times

8. Best clothes for burial

A. Mary is a professional dress-maker specializing in exotic costumes. She devotes many hours to crafting mermaid tails and hand-made tops. Her professional mermaid costume includes a tail and a top. A tail is made of the finest silicone that bends naturally with movement and looks beautifully on film and in print. Out of the depths of the water her costume shines with hundreds ot pearls, crystals, and gemstones.

B. Today’s well-educated person uses about 18,000 words. Shakespeare, whose plays written for a small theatre are now performed in more countries than ever before, used over 34,000 different words, thousands of which he made up. For example: accessible, roadway, schoolboy, and watchdog. Many of his phrases have fallen into everyday use in our language today, including, “A horse, a horse! My kingdom for a horse!’’ by Richard III.

C. The Celtic division of the year was into two parts. The winter half was considered the beginning of the year, and the summer half the second part. There were two further subdivisions. so the year was finally divided into the standard four seasons. At each of these four stages, a Fire Festival was celebrated. It involved religious ceremonies, music, storytelling, and poetry. These great festivals were regarded to be the best time.

D. As symbols of respect and courage, knights turned out to be an intriguing mix of all the things that made males the best, as their education included the most effective sorts of exercises for the brain and the human body. Knight tournaments were a good way for the knights to try out the actual travails of fighting and never having to go through the pain and troubles of having to look after themselves, and of their kingdoms.

E. Were there any women pirates in Renaissance England? They were in the minority, but they were never the less there and very able. Lady Mary was a daughter of a pirate and married to a pirate. When her husband died, she recruited her castle staff and went to sea herself. Her luck ran out when she captured a German captain, who was a friend of Queen Elizabeth. So Lady Mary quit piracy . and started selling stolen goods.

F. Russia is an amazing holiday destination. It should be visited during the festival season, as it reveals the rich cultural tradition and fascinating customs of its people. While the festivals come from the Christian legacy Russia shares with Europe and America, the manner of celebration is unique. Enthusiastic travelers suggest planning a Russian holiday during the festival time and to be sure that the memories will last a lifetime!

G. Normally very fine textiles are found in graves. Obviously, the quality of clothing worn in the Middle Ages would reduce with lower ranks, but even the slaves did not wear cloth as rough as people thought in the past and some still do today. Slaves would probably wear their master’s clothes, which may have been very thin in places and not decorated. They would usually receive the underclothes to be worn as overclothes.

Прочитайте текст и заполните пропуски A-F частями предложений, обозначенными цифрами 1-7. Одна из частей в списке лишняя.

1. when studying and can help to start memory

2. who struggle to learn foreign languages

3. had no experience of learning this

4. have experience of remembering words

5. who had used the “listen and sign” approach

6. can barely order a simple drink while abroad

7. facilitate verbatim memory for foreign languages

It is a source of national embarrassment despite hours of lessons and listening to foreign language tapes, most of us A ______. However, a new study suggests there may be hope for those who have difficulty with a foreign language – they should try singing it instead.

Research found that adults who sang wools or short phrases from a foreign language while learning were twice as good at speaking it later, It is thought that by listening to words that are sung, and by singing them back, die technhjuc takes advantage of the strong links between music and memory.

Although not clearly understood, music is known to help students В ______ recall.

Dr Overy said singing could lead to new approaches to learning a foreign language. She said: “Most people C ______ from songs they have heard and songs are sometimes used by language teachers widi young children.”

Dr Overy and her colleagues used recordings of Hungarian words to teach 60 adults. They chose Hungarian as the participants D ______ language.

The participants either listened to words that were spoken and then had to repeat them back, much like a standard teach-yourself tape, or the words were said rhythmically or sung.

After a 15-minute learning period, they were then given several tests to see how well they had learned the words. Those E ______ scored highest. They were also better at recalling the words correctly in tests of long term memory. Interestingly, they did not sing the words when they recalled them.

Dr Ludke said the findings could help those F ______.

Прочитайте текст и выполните задания 12—18, обводя цифру 1, 2, 3 или 4, соответствующую номеру выбранного вами варианта ответа.

In some heavily multilingual areas of the world, most people learn a lingua franca – a regional trade language in addition to their mother tongue. But when someone proposes English or French say, as a trade language, objections inevitably arise. These languages are notoriously difficult to learn with strange spellings and numerous grammatical rules and exceptions. But more importantly, they’re loaded with historical and cultural baggage. The only hope for a truly universal language would seem to he an artificial one a language that is designed to be free from cultural biases and easy to learn This was precisely the goal of Esperanto.

L. L. Zarnenhof grew up in the late 1800s in Warsaw, which was a part of Russia at that time. While still in high school he set out to design a universal artificial language that would facilitate communication within his linguistically diverse community. By the time he finished this side projec t ten years later, Zamenhof was a practicing ophthalmologist. In 1887, Zamenhof published the first guide in RUssian to the new language, which he called “Lingvo Internacia”, meaning “international language”. Zamenhоf wrote the textbook under the pseudonym “Esperanto,” meaning ”a person who is hoping” in Lingvo Internacia. Fans of the language decided that “Esperanto” had a nicer ring to it, and they soon adopted it as the informal name of the language.

Esperantо was designed to be both easy to learn and culturally neutral. According to some sources, an English speaker can learn Esperanto up to five times faster than Spanish. For starters, Esperanto uses strictly phonetic spelling – a given letter always makes exactly the same sound. Second, the structure оf Esperanto is very simple, with only sixteen basic grammatical rules that need to be learned – and no exceptions to the rules such as irregular verbs. And third, Esperanto has a very small core vocabulary, new words are constructed by combining words and adding prefixes and suffixes.

The vocabulary of Esperanto will have a familiar ring to anyone who knows a European language, as roots were borrowed from French, German, and Spanish, among other languages. For examples: ”bona” means ”good” ; ”porko” means “pig”; “filo” means “son”; “hundo” means “dog.” One could argue that this selection represents not so much cultural neutrality as Euro-neutrality, but this hasn’t prevented Esperanto from becoming popular in China and some other parts of Asia.

For all its merits, Esperanto has not reached the level of acceptance its creator foresaw more than a century ago. There may be as many as two million people who speak Esperanto with at least a moderate level of proficiency, but probably no more than a few hundred who learned Esperanto at home as their first language and no known speakers over the age of three or so who speak only Esperanto. Ironically, the cultural neutrality that is touted as such a benefit of the language also serves to limit its growth, because languages tend to spread with the cultures that gave rise to them. Alas, unless or until the number of Esperanto speakers reaches a larger critical mass, it will be of little value as a trade language, and without a clear value, it will be difficult to convince people to learn it.

According to the text, an artificial language should .

1. be similar to the mother tongues of the majority of speakers.

2. be based on cultural and historical traditions.

3. have clear grammatical rules and exceptions.

4. be simple and culturally neutral.

Zamenhof started to work on a new language because .

1. it was his school home assignment.

2. he wanted to improve communication in his multilingual environment.

3. it was an important requirement for his job.

4. he had problems with studying Russian in Warsaw.

At first, the word “Esperanto” was used as the .

1. name of the new language.

2. pen-name of the new language designer.

3. title of the book about the new language.

4. name of the place where the new language was designed.

According to the text, it is NOT true that .

1. grammatical system of Esperanto is easy.

2. Esperanto is easier for the speakers of English.

3. Esperanto has a simple phonetic system.

4. the new words in Esperanto are built up by joining words.

According to the text, Esperanto represents Euro-neutrality because it is.

1. designed for the Europeans.

2. based on European culture.

3. based on different European languages.

4. designed to be used within Europe.

The phrase “level of acceptance” in “Esperanto has not reached the level of acceptance its creator foresaw . ” (paragraph 5) means the level at which the language is .

Past simple, continuous and perfect

The conference was very successful. The seminars and talks had been | were | was | have being extremely interesting.

Zkuste si on-line test z angličtiny a vyhodnocení dostanete obratem.

Best Binary Options Brokers 2020:
  • Binarium
    Binarium

    The Best Binary Options Broker 2020!
    Perfect For Beginners and Middle-Leveled Traders!
    Free Demo Account!
    Free Trading Education!
    Get Your Sign-Up Bonus Now!

  • Binomo
    Binomo

    Good Broker For Experienced Traders!

Like this post? Please share to your friends:
Binary Options Trading: Brokers Reviews
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: